آشپزباشی- معصومه عیوضی
ابتدا در تابهی مناسبی قدری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. آنگاه سیر و پورهی گوجهفرنگی را بیفزائید و تفت دهید.
حالا رب گوجهفرنگی، نمك، فلفل، پاپریكا، اُرگانو و شكر را اضافه كنید و 5 دقیقه سس را بپزید.
سپس بامیه را به آن بیفزائید و صبر كنید تا بامیه بپزد. حالا ماكارونی را در آب جوش و نمك بپزید و بعد در آبكش بریزید.
اكنون ماكارونی را با سس و بامیه مخلوط نمائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و رویش اُرگانو بپاشید.