روشتهیه
گردو را در غذاساز پوره كرده سپس با نصف پيمانه آرد مخلوط كنيد. بقيهي آرد را با ادويهي مخصوص مخلوط كنيد.
موتزارلاها را به صورت مكعب مستطيل برش بزنيد و نمك و فلفل بپاشيد. هر تكه پنير را در آرد ادويهدار زده، سپس در مخلوط شير و تخممرغ بغلتانيد. در آخر در مخلوط گردو بغلتانيد تا يك لايه از آن روي پنير بچسبد. سپس در يخچال بگذاريد تا كاملاً سرد بماند.
در تابهاي روغن زيتون ريخته، پياز را در آن طلايي كنيد. سپس سير، سركه و عسل را اضافه كنيد تا غليظ شود. نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. روغن را داغ كرده، هر طرف پنيرها را در آن حدود يك تا 2 دقيقه سرخ كنيد. كلم را رشتهاي خرد كرده و با سس مخلوط كنيد و سپس در بشقاب كشيده، همراه پنيرهاي سرخ شده سرو كنيد.