Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

موتزارلای گردويی

موتزارلای گردويی

shooroshirin

0 0

متوسط

2 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

موادلازم برای ادويه مخصوص:

پاپريكا.......................دو و نيم قاشق غذاخوري

نمك..................2 قاشق غذاخوري

پودر سير................2 قاشق غذاخوري

فلفل سياه...................يك قاشق غذاخوري

پودر پياز..................يك قاشق غذاخوري

فلفل قرمز..................يك قاشق غذاخوري

اورگانو خشك.................يك قاشق غذاخوري

آويشن خشك.................يك قاشق غذاخوري

 

موادلازم برای 4 نفر:

پنير موتزارلاي قالبي.................400 گرم

گردو..................2 پيمانه، بو داده

آرد..................يك و نيم پيمانه

تخم‌مرغ..................2 عدد

شير.................2 قاشق غذاخوري

پياز متوسط...............2 عدد

سير پوره شده......................يك قاشق غذاخوري

سركه..................يك‌چهارم پيمانه

عسل.....................يك قاشق غذاخوري

كلم برگ...................8 پيمانه

نمك،‌فلفل......................به ميزان لازم

روغن زيتون....................3 قاشق غذاخوري

روش‌تهیه

گردو را در غذاساز پوره كرده سپس با نصف پيمانه آرد مخلوط كنيد. بقيه‌ي آرد را با ادويه‌ي مخصوص مخلوط كنيد.

موتزارلاها را به صورت مكعب مستطيل برش بزنيد و نمك و فلفل بپاشيد. هر تكه پنير را در آرد ادويه‌دار زده، سپس در مخلوط شير و تخم‌مرغ بغلتانيد. در آخر در مخلوط گردو بغلتانيد تا يك لايه از آن روي پنير بچسبد. سپس در يخچال بگذاريد تا كاملاً سرد بماند.

در تابه‌اي روغن زيتون ريخته، پياز را در آن طلايي كنيد. سپس سير، سركه و عسل را اضافه كنيد تا غليظ شود. نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. روغن را داغ كرده، هر طرف پنيرها را در آن حدود يك تا 2 دقيقه سرخ كنيد. كلم را رشته‌اي خرد كرده و با سس مخلوط كنيد و سپس در بشقاب كشيده، همراه پنيرهاي سرخ شده سرو كنيد.

برچسب ها: عسلسركهآویشناورگانوپنير موتزارلا تعداد بازديد: 222 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است