تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی
پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش و نمک بپزید و آبکشی کنید. آنگاه روغن کنجد را در تابه مناسبی بریزید و پیازچه، سیر، زنجفیل، براکلی و قارچ را در آن تفت دهید. حالا شیر، خامه، جعفری، آویشن، نمک، فلفل و پوره آووکادو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس این مخلوط را به مواد درون تابه بیفزائید و هم بزنید. اکنون پاستا را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بکشید و سس فراهم کرده را رویش بریزید. آنگاه پاستا را با گوجهفرنگی خشک، پنیر سفید و زیتون سیاه بیارائید.