Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

مورنای تن

مورنای تن

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

کره آبکرده....................... 50 گرم

آرد................ 2 قاشق سوپخوری

شیر................ 2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

پنیر موزارلای رنده‌کرده دالیا...................  150 گرم

کنسرو ماهی تن خرد کرده............... 2 قوطی

تخم‌مرغ پخته و خردکرده............... 2 عدد

جعفری خرد کرده..................... 3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل................. به میزان لازم

پنیر موزارلای اضافی................... 100 گرم

روش‌تهیه

کره و آرد را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه شیر را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس از روی حرارت برداشته پنیر، کنسرو ماهی، تخم‌مرغ، جعفری، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید. حالا ظرف مناسبی به قطر 23 سانتیمتر را چرب کنید و مواد فراهم کرده را در آن بریزید، رویش را با پنیر اضافی بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد در طبقة وسط به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی شود.

برچسب ها: پنیر موزارلامورنای تنطرز تهیه مورنای تنکنسرو ماهی تعداد بازديد: 505 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است