روشتهیه
ابتدا ترکیبات A را با هم مخلوط کرده خوب مالش دهيد، سپس به قطعات کوچک گرد کرده در روغن فراوان سرخ كنيد. فلفل دلمهای، هویج ، قارچ و پیاز را به شکل دلخواه قطعه قطعه كنيد. زنجبیل تازه و سیر خلالی شده را با روغن کنجد و روغن معمولی تفت دهيد. سپس سبزیجات را به مواد اضافه كرده تفت دهيد. ترکیبات B را داخل تابه ریخته، گوشت را به آن اضافه كنيد. بعد از كمي جوشيدن خوراك آمادة سرو میباشد.
یادآوری
شويو shoyu همان سويا سس ژاپني ميباشد كه رقيقتر است.