روشتهیه
بادنجان را کبابی کرده، پوست آن را گرفته و ساطوری کنید. سپس در ظرفی روغن ریخته و بادنجان را به مدت ده دقیقه تفت دهید. پیاز و سیر را به بادنجان افزوده و دوباره با هم تفت دهید. آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. سپس عصاره گوشت یا مرغ را اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید 20 تا 30 دقیقه بجوشد، تا جا بیفتد (کمی غلیظ شود(. نمک و فلفل را اندازه کرده و قبل از این که از روی حرارت بردارید خامه و کمی کره اضافه کرده و گاز را خاموش کنید. سوپ را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با جعفری خرد شده تزیین کنید. در صورت تمایل، سوپ شما، با اضافه کردن چند قطره آبلیموترش تازه خوشمزهتر میشود.