Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

سوپ ترخون فرانسوی

سوپ ترخون فرانسوی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

پياز ١عدد متوسط

سير  ١حبه

روغن مايع   ١قاشق سوپخوری

ترخون خشك  ١قاشق سوپخوری

فیله  مرغ ٢عدد

استاك مرغ 500 میلی‌لیتر

نمک و فلفل به میزان لازم

خامۀ صبحانه ١٠٠گرم

آشپزباشی - نجمه درویش

پياز و سير را به همراه روغن در ظرف مناسبی ريخته و تفت دهيد.

آنگاه ترخون و فيلۀ مرغ‌ را بيفزائيد و كمي دیگر تفت دهيد. سپس استاك ، نمک و فلفل را اضافه كنيد و اجازه دهيد سوپ پخته شود.

حالا سوپ را از روی حرارت برداشته و ميكس كنيد و در قابلمه مناسبی بریزید و دوباره روی حرارت بگذارید.

اینک خامه را به سوپ بیفزائید و خوب مخلوط کنید و در ظرف مناسبی آن را سرو نمائید.

برچسب ها: انواع سوپآشپزباشیسوپ های خوشمزهنجمه درویشسوپ ترخونانواع کرم سوپکرم سوپ تزخونطرز تهیه سوپ ترخونمواد لازم برای تهیه سوپ ترخون تعداد بازديد: 3814 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است