ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با لیموترش تازه
كره، پياز و پيازچه را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا پياز طلایی شود. آنگاه كدو و هويج را بيفزائيد و چند دقيقه تفت دهيد. حالا زيره، نمك، فلفل، زردچوبه وآب سبزيجات را افزوده و با حرارت ملايم سوپ را بپزيد.
سپس سوپ را به همراه نیمی از گشنيز در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا سوپ پوره شود. اينك سوپ را در قابلمه برگردانيد، روی حرارت قرار دهيد، آبليمو و پاپريكا را بيفزائيد و مخلوط كنيد.
سپس سوپ را در ظرف مناسبی بريزيد و با ماست چكيده و باقيمانده گشنيز بيارائيد.
يادآوري: در صورت تمايل می توانيد به جای ماست از خامه استفاده كنيد.