روشتهیه
ساقههای کرفس را به عرض نیم سانتیمتر به صورت ورقه برش بزنید. پیازها را نیز به قطعات 1 سانتیمتری مکعب برش بزنید. قابلمهای را روی حرارت قرار دهید,کمی که گرم شد، کره و روغن را به آن افزوده و اجازه دهید تا کره ذوب شده و روغن داغ گردد. قطعات کرفس و پیاز را داخل آن ریخته و ضمن هم زدن اجازه دهید تا سبزیجات کمی تفت خورده و نرم شده و رنگ کرفس ها براق شود. پس از کمی تفت دادن، به آن نمک و فلفل سیاه بیافزایید.
استاک مرغ را ضمن هم زدن به محتویات ظرف افزوده و اجازه دهید به نقطه جوش برسد، سپس حرارت را متوسط کرده اجازه دهید تا کرفسها نیمپز شوند. نشاسته ذرت را با دو سوم پیمانه آب یا استاک مرغ سرد حل کرده و پس از نیمپز شدن کرفس، به مواد قبلی بیافزایید و اجازه دهید سوپ به پخت کامل برسد و غلیظ شود.
در انتهای پخت و قبل از سرو، آبلیمو و جعفری ساطوری شده را به ظرف افزوده، مزه آن را چشیده و در صورت نیاز نمک و فلفل آن را اندازه کرده و سوپ را سرو نمائید.