آشپزباشی
ابتدا نخود را بخیسانید، حالا آن را كاملاً بپزید و كنار بگذارید، آنگاه تخم مرغها را در دوغ كاملاً مخلوط كنید و در قابلمهی مناسبی بریزید، روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
حالا برنج شسته را به دوغ بیفزائید و بپزید و كمی نمك و فلفل بزنید.
سپس سبزی و سیر را اضافه كنید.
اكنون گوشت، پیاز، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و ورزدهید.
اینك به صورت كوفتهریزه درآورید و به آش اضافه نمائید.
حالا نخود را هم بیفزائید و صبر كنید تا آش جا بیفتد.
یادآوری: به دلیل بودن نمك در دوغ، نمك آش را مواظب باشید.