Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

سوپ مرغ و لیمو

سوپ مرغ و لیمو

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

این سوپ تابستانی با طعم ملایم به طرز باورنکردنی آسان تهیه می‌شود و حتی می‌توانید مراحلی از آن را پیش از سرو غذا آماده کرده و در یخچال نگه دارید.

 

مواد لازم برای 4 نفر

کره................... 4 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خلال کرده ................8 عدد

هویج ریز ورقه کرده...............  2 عدد

ساقه کرفس خرد کرده.............. 2 عدد

کتف مرغ ............... 6 عدد

نمک و فلفل سفید ...............به میزان لازم

خامه پر چرب.............. 150 گرم

 

مواد لازم برای تزئین

جعفری ریز............... به میزان لازم

لیمو............... 1عدد

 

جدول ارزش غذایی

کالری506

کربوهیدرات 41 گرم

چربی  31  گرم

پروتئین  19  گرم

قند  4 گرم

چربی اشباع شده 19 گرم

 

روش‌تهیه

کره را در یک قابلمه بزرگ ذوب کنید. پیاز، هویج، ساقه کرفس و کتف مرغ را به آن بیفزائید آن را با حرارت کم به مدت 8 دقیقه بپزید. لیمو را نازک (بدون لایه سفید زیر آن) پوست کنده و پوست آن را در آب جوش به مدت 3 دقیقه بجوشانید. لیمو را نیز بفشارید و آب آن را بگیرید. آب و پوست لیمو را به همراه عصاره مرغ به ماهیتابه اضافه کنید. آنها را روی حرارت متوسط به جوش بیاورید و گاهی هم بزنید. اسپاگتی را به قابلمه اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه بپزید. چاشنی غذا را اندازه کرده و خامه را به آن بیفزائید. آن را بدون جوش آوردن، گرم کرده و دقت کنید گلوله و دلمه نشود. سوپ را داخل سوپخوری بریزید آن را با جعفری و لیمو تزئین کرده و سرو نمایید.

برچسب ها: سوپسوپ مرغ و لیموطرز تهیه سوپ مرغ تعداد بازديد: 781 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است