روشتهیه
سيب زميني و آب مرغ را در قابلمهي مناسبي بريزيد و بجوشانيد. اكنون شعله را كم كنيد و به مدت 15 تا 20 دقيقه صبر كنيد تا آرام بپزد. حالا ترهفرنگي را از طول يك برش بزنيد و با آب سرد خوب بشوئيد. بعد آن را حلقهحلقه كنيد. وقتي سيب زميني كمي نرم شد، تره فرنگي و كمي نمك و فلفل به آن بيفزائيد و هم زنيد و بگذاريد 10-15 دقيقهي ديگر آرام بپزد و نرم شود. چنانچه سوپ غليظ باشد، كمي آب مرغ يا آب در آن بريزيد تا رقيق شود. اكنون سوپ را در دستگاه غذاساز بريزيد و در صورت دلخواه، آن را از صافي رد كنيد. آنگاه، خامه را بيفزاييد و هم زنيد. كمي كه خنك شد، در يخچال قرار دهيد. اينك، سوپ را براي پذيرائي در كاسهي مناسبي بكشيد و با پيازچه تزئين كنيد.