Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

سوپ قارچ

سوپ قارچ

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

آرد یک دوم پیمانه

کره آبکرده  50 گرم

شیر 1 لیتر

آب  2 پیمانه

پودر عصاره مرغ  1 عدد

قارچ خرد کرده  250 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر  موزارلا  رنده کرده یک‌دوم پیمانه

خامه 100 میلی‌لیتر

آشپزباشی - نازنین باقری

آرد را به کره اضافه کنید و اندکی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

آن‌گاه شیر، آب و عصاره مرغ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا بجوش آید.

سپس قارچ، نمک و فلفل را بیفزائید و حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا سوپ بپزد.

در آخر پنیر و خامه را افزوده و 5 دقیقه روی حرارت خوب مخلوط کنید. حالا سوپ آماده سرو می‌باشد.

برچسب ها: سوپ قارچآشپزباشیانواع سوپ و آشنازنین باقریطرز تهیه سوپ قارچپتاژ قارچمواد لازم برای تهیه سوپ قارچ تعداد بازديد: 1311 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است