آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:
روشتهیه
گندم و حبوبات را از شب قبل بخيسانيد و جدا جدا بپزيد. آنگاه در قابلمة مناسبي تا نيمه آب بريزيد و روي اجاق بجوشانيد. حالا گندم، حبوبات پخته و اسفناج را بيفزائيد. سپس نمك، فلفل و زردچوبه را همراه با نيمي از پيازداغ و نعناداغ درون آش بريزيد و حرارت اجاق را كم كنيد تا آش جا بيفتد. اكنون آش را براي پذيرائي در كاسة مناسبي بكشيد و با پيازداغ و نعناداغ بيارائيد.
یادآوری
بهتر است زردچوبه را 10 ثانيه در روغنداغ تفت دهيد. سپس به آش اضافه كنيد.
خواص گندم
گندم پر از املاح معدنی است. اگر خواستار جذب ويتامين های گوناگون هستيد، به سراغ گندم برويد. گندم، جلوی سرطان روده را یگيرد.