روشتهیه
کره را در یک قابلمه بزرگ آب کرده و پیاز را به مدت 3 دقیقه در آن تفت دهید. رشتههای مرغ را به همراه 300 میلیلیتر از عصاره آن به قابلمه بیفزائید مواد را با هم مخلوط کنید. محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت 20 دقیقه بجوشند. پس از خنک شدن مواد سوپ آنها را به کمک یک مخلوطکن کاملا صاف و یکدست نمایید. باقیمانده عصاره را به مواد افزوده، نمک و فلفل آن را اندازه کنید. گشنیز را به مواد بیفزائید، سوپ را داخل سوپخوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید. سوپ را با برگ گشنیز تازه تزئین کرده و به همراه نان برشته کروتون سرو نمایید.
یادآوری
در صورت نبودن گشنیز تازه، گــشنیز خشک گزینه مناسبی میباشد.
برای کمکالریکردن غذا، خــامه کمچرب را جایگزین خامه پرچرب نمایید.