Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

آش شـِنگ

آش شـِنگ

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

نخود و لوبيا چيتي جمعاً................... 150 گرم

آب............ 1 ليتر

سبزي شنگ شسته و درشت خرد كرده..............1 كيلوگرم

عدس............... 150 گرم

پياز داغ.............. 2 قاشق سوپخوري

زردچوبه............1 قاشق چايخوري

نعناع داغ............. به ميزان لازم

نمك و فلفل.............. به ميزان لازم

كشك......... يك دوم پيمانه

سير داغ براي تزئين................. به ميزان لازم

 

آشپزباشی - آرزو صفری:

روش‌تهیه

نخود و لوبيا را - كه از شب قبل خيسانده‌‌ايد - با آب روي حرارت قرار دهيد و بپزيد. شنگ را به حبوبات بيفزائيد (اين سبزي كمي دير پز مي‌باشد). نيم پز كه شد، عدس را اضافه كنيد و نيمي از پياز داغ را - كه با زردچوبه تفت داده‌ايد – همراه با نعناع داغ به آش اضافه نمائيد. شعله را ملايم كنيد تا آش جا بيفتد. اكنون نمك و فلفل و بعد كشك را بيفزائيد و هم بزنيد و از روي حرارت برداريد. آش را در ظرف بكشيد و روي آن را با نعناع داغ، سير داغ و كشك تزئين كنيد.

 

یادآوری

  شنگ، نوعي سبزي خودرو و خوراكي است كه شبيه تره مي‌باشد و در فصل بهار در مناطق جنگلي اطراف تهران نيز مي‌رويد. در بازارچه‌هاي محلي نيز اين سبزي به وفور يافت مي‌شود.

  چون كشك مقداري شور است، در مصرف نمك دقت فرمائيد.

برچسب ها: آشطرز تهیه آشآش شنگ تعداد بازديد: 1150 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟