آشپزباشی - آرزو صفری:
روشتهیه
نخود و لوبيا را - كه از شب قبل خيساندهايد - با آب روي حرارت قرار دهيد و بپزيد. شنگ را به حبوبات بيفزائيد (اين سبزي كمي دير پز ميباشد). نيم پز كه شد، عدس را اضافه كنيد و نيمي از پياز داغ را - كه با زردچوبه تفت دادهايد – همراه با نعناع داغ به آش اضافه نمائيد. شعله را ملايم كنيد تا آش جا بيفتد. اكنون نمك و فلفل و بعد كشك را بيفزائيد و هم بزنيد و از روي حرارت برداريد. آش را در ظرف بكشيد و روي آن را با نعناع داغ، سير داغ و كشك تزئين كنيد.
یادآوری
شنگ، نوعي سبزي خودرو و خوراكي است كه شبيه تره ميباشد و در فصل بهار در مناطق جنگلي اطراف تهران نيز ميرويد. در بازارچههاي محلي نيز اين سبزي به وفور يافت ميشود.
چون كشك مقداري شور است، در مصرف نمك دقت فرمائيد.