روشتهیه
کره و روغن را در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کرده و پیاز و سیر را حدود 10 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شده و رنگ آن عوض شود. آرد را اضافه کرده و یک تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید، سپس سرکه، آبمرغ و یک لیتر آب جوش اضافه کرده و سوپ را 30 دقیقه بجوشانید.پس از این که سوپ آماده شد، زردههای تخممرغ را به تدریج به سوپ اضافه کرده و با همزن به سرعت بزنید تا سوپ کاملاً یکدست شود. نگذارید سوپ دوباره به جوش آید. سوپ را در کاسه کشیده و روی آن را با تکههای نان برشته تزیین کنید.