Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

آش شله قلمكار

آش شله قلمكار

shooroshirin5

0 0

سخت

10 نفر

مواد مورد نیاز

نخود 70 گرم

 

لوبیا سفید 150 گرم

 

لوبیا چیتی 150 گرم

 

عدس 200 گرم

 

لوبیا چشم‌بلبلی 200 گرم

 

گوشت گردن (گوسفندی) 1 كیلوگرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

برنج 150 گرم

 

سبزی آش خرد كرده (تره، جعفری، شوید، گشنیز و اسفناج) 2 كیلو گرم

 

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

 

نعناداغ 10 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بپزید و گوشت را نیز همرا با پیاز، فلفل، زردچوبه و به میزان كافی آب در قابلمه بریزید و بگذارید بپزد.

آن‌گاه در قابلمه‌ی دیگری آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. برنج را بیفزائید و بپزید.

سپس سبزی را اضافه كنید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید.

حالا حبوبات را به‌جز لوبیا چشم‌بلبلی درون آش بریزید و پیوسته هم بزنید تا جائیكه حبوبات له شوند.

اینك گوشت را بكوبید و همراه با نیمی از پیازداغ و نعناداغ به آش بیفزائید و بگذارید آش كاملا جا بیفتد.

آن‌گاه نمك و فلفل و لوبیا چشم‌بلبلی را درون آش بریزید و 10 دقیقه‌ی دیگر آن را بپزید.

اكنون آش را برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با نعنا داغ و پیازداغ بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع آشآش و سوپآموزش آشآش شله قلمكارسبزی آشآشپزی رمضانطرز تهیه آش شعله تعداد بازديد: 1996 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است