تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بپزید و گوشت را نیز همرا با پیاز، فلفل، زردچوبه و به میزان كافی آب در قابلمه بریزید و بگذارید بپزد.
آنگاه در قابلمهی دیگری آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. برنج را بیفزائید و بپزید.
سپس سبزی را اضافه كنید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید.
حالا حبوبات را بهجز لوبیا چشمبلبلی درون آش بریزید و پیوسته هم بزنید تا جائیكه حبوبات له شوند.
اینك گوشت را بكوبید و همراه با نیمی از پیازداغ و نعناداغ به آش بیفزائید و بگذارید آش كاملا جا بیفتد.
آنگاه نمك و فلفل و لوبیا چشمبلبلی را درون آش بریزید و 10 دقیقهی دیگر آن را بپزید.
اكنون آش را برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بریزید و با نعنا داغ و پیازداغ بیارائید.