آشپزباشی- فاطمه درویش
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و شلغم
ترهفرنگیها را حلقهای خرد كنید و بشوئید. آنگاه روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق، بگذارید تا گرم شود. سپس ترهفرنگی و سیر را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا آب سبزی، شلغم و پودر زیره را بیفزائید و به مدت 20 دقیقه، بپزید.
اینك سیبزمینی و هویج را بیفزائید و روی حرارت ملایم اجاق بپزید. اكنون یك پیمانه از سوپ را در كاسه دیگری بریزید و كنار بگذارید. بعد خامه، نمك و فلفل را به سوپ بیفزائید و سوپ را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره نمائید. اینك یك پیمانه سوپ كنار گذاشته را در سوپ پوره كرده، بریزید و آن را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بكشید و با جعفری بیارائید.
یادآوری: برای تهیه آب سبزی، دو عدد قرص عصاره سبزی را در سه پیمانه آبجوش حل كنید.