آشپزباشی - معصومه عیوضی
روغن،سیر و پیازچه را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.
آن گاه زردچوبه،زیره،نمک و فلفل را بیفزائید و حدود 30 ثانیۀ دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
سپس گوجه فرنگی و کدو را اضافه کنید و مخلوط نمائید.حالا به میزان کافی آب اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید.
سپس دال عدس و بلغور خیسانده را بهمراه تره فرنگی به سوپ افزوده و 30 دقیقه دیگر سوپ را بپزید.
اکنون برگۀ زردآلو،تخم خردل و آبلیمو را اضافه کنید و پس از جا افتادن سوپ آن را در ظرف مناسبی بکشید و با تخم خردل بیارید.