آشپزباشی - حسین پور یزدان پناه
پیاز، روغن و زردچوبه را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید.
آنگاه میزان کافی آب اضافه کنید. سپس حبوبات و گندم پخته را بیفزائید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.
اینک اسفناج، نمک و فلفل را نیز افزوده و حدود یک ربع دیگر آش را بپزید. د
رصورت دلخواه اندکی کشک، پیاز و نعنا به آش اضافه کنید و بعد آن را در ظرف مناسبی بکشید و با نعناداغ، پیازداغ و سیر بیارائید.
یادآوری: درصورتی که آش غلظت کافی نداشت میتوانید اندکی آرد را درکمی آبسرد حل کنید و به آش اضافه نمائید.