آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :
روش تهیه
لپه، عدس و بلغور را جداجدا بخيسانيد و بپزيد. آنگاه نيمي از پياز داغ، اسفناج، نمك، فلفل و ادويه را درون قابلمة مناسبي بريزيد و در حدود 10 دقيقه، روي اجاق بپزيد. حالا حبوبات و رشته را به آن بيفزائيد و بگذاريد آش جا بيفتد. سپس كره و نيمي از نعنا داغ رادرون آش بريزيد و هم بزنيد. اكنون آش را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و با پياز داغ و نعنا داغ باقيمانده، بيارائيد.
خواص بلغور
بلغور چربی کمی دارد، مقدار زیادی مواد معدنی مثل منگنز، منیزیم و آهن دارد، ضمن اینکه منبع خوبی از پروتئینهای گیاهی است. پیش از همه اینها، بلغور مقدار بسیار خوبی از فیبر مورد نیاز در رژیم غذایی را تامین میکند که برای سلامت قلب و گوارشتان لازم است؛ با مصرف یک پیمانه بلغور، بیش از ۲۵ درصد نیاز روزانه شما به فیبر تامین میشود!