آشپزباشی - ژينوس نوروزي:
روشتهیه
كره را در ظرفي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. بعد پياز و پيازچه را اضافه كنيد و به مدت 10 دقيقه روي حرارت هم بزنيد تا نرم و سبك شود. سپس سيب زميني و آب مرغ را بيفزائيد و به مدت 30 دقيقه روي حرارت بگذاريد. آنگاه در ظرف غذاساز بريزيد و به صورت پوره درآوريد. اكنون روي حرارت ملايم قرار دهيد. بعد در ظرف سوپ بريزيد و كمكم خامه را بيفزائيد. حالا قبل از پذيرائي، آبليمو را اضافه نمائيد و روي آن را تزئين كنيد.
خواص پيازچه
پیازچه، برای بهبود سیستم ایمنی بسیار خوب است. بنابراین، به گفته بسیاری از متخصصان سلامت، یک نوع خاص از پیاز، از جمله پیازچه، مقدار زیادی از مواد شیمیایی مانند، فلاونوئید، آنتوسیانین و کوئرستین دارد. این مواد شیمیایی گیاهی که در پیازچه موجود است، برای بهبود قدرت سیستم ایمنی بدن بسیار ضروری است، در واقع، با توجه به مطالعهای که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده، وجود فلاونوئید، برای جلوگیری از سرطان مفید است.