Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

توگی سر داغی

توگی سر داغی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت چرخکرده 250 گرم

زرد چوبه یک قاشق چایخوری

نمک وفلفل به میزان لازم

پیاز سرخکرده سه قاشق چایخوری

ارزن خوراکی بدون پوست 300 گرم

عدس پخته 100 گرم

کشک 250 میلی لیتر

زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری

سیر تفت داده دو قاشق سوپخوری

نعنا تفت داده یک قاشق سوپخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

گوشت، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.

آن گاه پیاز داغ را بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید.

سپس ارزن را افزوده و پس از 20 دقیقه عدس را اضافه کنید. اینک شعله را خاموش کنید.

کشک و زعفران را بیفزائید و خوب هم بزنید. بعد دوباره شعله را روشن کنید و چند دقیقه دیگر توگی سرداغی را بجوشانید.

سپس غذا را در ظرف مناسبی بکشید و با سیر، نعنا، کشک و پیاز آن را بیارائید.

توگی سرداغی غذای محلی استان خراسان می‌باشد و بیشتر برای فصل زمستان مناسب است.

یادآوری:

درواقع دونوع توگی داریم. توگی شیر که از پختن ارزن در شیر بدست می‌آید و توگی گوشت که با آب است و از جزغاله قلیه و گوشت تهیه می‌شود.

برچسب ها: غذای سنتیآشپزباشیتوگی سرداغیکیان رنجبرغذای ایرانیانواع آش و سوپغذای محلی خراسانمواد لازم برای تهیه توگی سرداغیانواع توگی سرداغی تعداد بازديد: 1161 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟