آشپزباشی - کیان رنجبر
گوشت، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.
آن گاه پیاز داغ را بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید.
سپس ارزن را افزوده و پس از 20 دقیقه عدس را اضافه کنید. اینک شعله را خاموش کنید.
کشک و زعفران را بیفزائید و خوب هم بزنید. بعد دوباره شعله را روشن کنید و چند دقیقه دیگر توگی سرداغی را بجوشانید.
سپس غذا را در ظرف مناسبی بکشید و با سیر، نعنا، کشک و پیاز آن را بیارائید.
توگی سرداغی غذای محلی استان خراسان میباشد و بیشتر برای فصل زمستان مناسب است.
یادآوری:
درواقع دونوع توگی داریم. توگی شیر که از پختن ارزن در شیر بدست میآید و توگی گوشت که با آب است و از جزغاله قلیه و گوشت تهیه میشود.