Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

سوپ پارمسان

سوپ پارمسان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

موادلازم برای 2-4 نفر

 کره 100 گرم

پیاز خرد کرده 100 گرم

سیر له کرده 2 حبه

فلفل دلمه‌ای خرد کرده 100 گرم

گوجه فرنگی خرد کرده 200 گرم

رب گوجه فرنگی 50 گرم

استاک مرغ 200 میلی لیتر

نمک و فلفل به میزان لازم

آویشن یک قاشق چایخوری

پاپریکا یک قاشق چایخوری

پودر پنیر پارمسان 100 گرم

آشپزباشی - کیان رنجبر

کره را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن گاه پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و تفت دهید.

حالا گوجه فرنگی، رب گوجه و استاک را اضافه کنید و سوپ را 10 دقیقه دیگر بپزید.

سپس نمک، فلفل، آویشن و پاپریکا را افزوده و پس از چند جوش سوپ را از صافی عبور دهید.

سوپ صاف کرده را روی حرارت قرار دهید تا به غلظت مناسب برسد.

اکنون پنیر را به سوپ اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید.

سپس سوپ را در ظرف مناسبی بریزید و به همراه نان مخصوص آن را میل کنید.

برچسب ها: کیان رنجبرپیش غذای سبکآموزش انواع سوپ و آشآَپزباشیسوپ پارمسانروش تهیه سوپ پارمسانانواع سوپ های خوشمزه تعداد بازديد: 1478 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است