آشپزباشی - کیان رنجبر
کره را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن گاه پیاز، سیر و فلفل دلمهای را بیفزائید و تفت دهید.
حالا گوجه فرنگی، رب گوجه و استاک را اضافه کنید و سوپ را 10 دقیقه دیگر بپزید.
سپس نمک، فلفل، آویشن و پاپریکا را افزوده و پس از چند جوش سوپ را از صافی عبور دهید.
سوپ صاف کرده را روی حرارت قرار دهید تا به غلظت مناسب برسد.
اکنون پنیر را به سوپ اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید.
سپس سوپ را در ظرف مناسبی بریزید و به همراه نان مخصوص آن را میل کنید.