آشپزباشی - کیان رنجبر
در ظرف مناسبی قدری روغن بریزید، آنگاه پیاز را بیفزائید و روی حرارت اجاق تفت دهید.
حالا سیر، فلفل دلمهای و هویج را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید. سپس آرد را افزوده و مخلوط کنید.
اینک استاک ماهی را اضافه کنید و پیوسته هم بزنید تا بجوش آید.
اکنون فیله ماهی را به همراه نمک، فلفل و پودر گشنیز بیفزائید و 15 دقیقه بپزید.
اکنون سوپ را میکس کنید و در ظرف مناسبی سوپ را برای پذیرائی بکشید و با نان تست و فیله برشته شده ماهی بیارائید.
یادآوری: میتوانید از هر ماهی دیگری به جای ماهی شیر استفاده کنید.