آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:
روشتهیه
گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، پنیر، خرده نان و جعفری را در کاسة مناسبی بریزید و خوب ورز دهید تا چسبندگی ایجاد کند. آنگاه هر بار از گوشت به اندازة یک فندق در دست کوفته ریزه درست کنید و در تابة مناسبی که قدری روغن ریختهاید آن را تفت دهید و کنار بگذارید حالا در قابلمة مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس سیر را اضافه کنید و پس از چند ثانیه آب گوشت را افزوده و صبر کنید تا بجوش آید. اینک پاستا و کوفته قل قلیها را اضافه کنید و با حرارت ملایم سوپ را بپزید. سپس ریحان و جعفری را افزوده و پس از چند دقیقه سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.
خواص جعفری
جعفری تازه، حاوی ویتامین C، پتاسیم، کلسیم، منیزیم،فسفر و سدیم است.حاوی ویتامین A،K و E، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین ب 6، فولات، آهن و روی می باشد.