Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:01

آش‌شـير

آش‌شـير

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4- 6 نفر

گندم پوست كنده .................300 گرم

نخود آبگوشتي...............  60 گرم

شير .................1 ليتر (4 پيمانه)

گوشت گردن گوسفند، پخته و كوبيده .................... 250 گرم    

قرص عصاره‌ي بره ................. 1 عدد

نمك و فلفل............ به ميزان لازم

كشمش پلوئي...............80 گرم (يك‌دوم پيمانه)

گردوي خرد كرده.................60 گرم (يك دوم پيمانه)

آشپزباشی – اعظم گلزار منش :

 

روش تهیه

گندم و نخود را از شب قبل بخيسانيد و با مقدار كافي آب بپزيد. آن‌گاه شير را بيفزائيد و پيوسته آش را هم بزنيد. سپس گوشت، آب‌گوشت، قرص عصاره‌ي بره، نمك و فلفل را به آش بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا آش را پيوسته هم بزنيد تا جا بيفتد. اكنون آش را براي پذيرائي، در كاسه‌ي مناسبي بكشيد و با كشمش تفت داده و گردو بيارائيد.

 

یادآوری : گوشت گردن را با يك عدد پياز خرد كرده و نمك بپزيد.

برچسب ها: آموزش آشپزیآشانواع آشآش شیرطرز تهیهغذاهای ایرانیطرز تهیه آش شیر تعداد بازديد: 1047 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است