آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه سوپ شیر و عدس:
ابتدا عدس را بپزید و پوره كنید. آنگاه كره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید.
آرد را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس شیر را اضافه كنید و پیوسته هم بزنید تا مایه، غلیظ شود.
حالا قرص عصاره گوشت را در آب جوش حل كنید، به مایه بیفزائید و 5 دقیقه بجوشانید. اینك پوره عدس، نعنا داغ، پیاز داغ و گشنیز را اضافه كنید و 5دقیقه دیگر بپزید.
حال نمك، فلفل و خامه را بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اكنون سوپ را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بریزید و با نعنا داغ و پیاز داغ بیارائید.