Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

سوپ شیر و عدس

سوپ شیر و عدس

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم سوپ شیر و عدس:

عدس  1 پیمانه

 

كره  50 گرم

 

آرد  50 گرم

 

شیر 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

قرص عصاره گوشت  2 عدد

 

آب‌جوش 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

نعنا داغ 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز داغ  3 قاشق سوپخوری

 

گشنیز خردكرده  150 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

فلفل سیاه  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

خامه 100 گرم

 

نعنا و پیاز داغ برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه سوپ شیر و عدس:

ابتدا عدس را بپزید و پوره كنید. آن‌گاه كره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید.

آرد را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس شیر را اضافه كنید و پیوسته هم بزنید تا مایه، غلیظ شود.

حالا قرص عصاره گوشت را در آب جوش حل كنید، به مایه بیفزائید و 5 دقیقه بجوشانید. اینك پوره عدس، نعنا داغ، پیاز داغ و گشنیز را اضافه كنید و 5دقیقه دیگر بپزید.

حال نمك، فلفل و خامه را بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اكنون سوپ را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بریزید و با نعنا داغ و پیاز داغ بیارائید.

 

برچسب ها: سوپآموزش سوپانواع سوپسوپ عدسدستور سوپسوپ شیر و عدسسوپ شير تعداد بازديد: 2895 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است