آش ماستبا (بروجرد) | طرز تهیه آش ماستبا (بروجرد)
آشپزباشی
نخود و لوبیا را با 1 لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. پس از یك ساعت، بلغور گندم را همراه با پیاز رنده كرده اضافه نمائید و صبر كنید دانههای بلغور باز شود. بعد اسفناج خرد كرده را اضافه كنید و درِ ظرف را باز بگذارید.
سپس كشك را نیز بیفزائید و نمك آش را اندازه كنید و قبل از آنكه آش به جوش آید، شعله را خاموش نمائید. آنگاه روی آش ماستبا را با پیاز داغ، نعناع داغ و كشك، تزئین نمائید.
یادآوری1: «با»، در زبان فارسی به معنی «آش» است؛ چنانچه سكبا (سركه با) به معنی آش سركه، و شوربا به معنی آش شور میباشد.
یادآوری2: گفتنی است «ماستبا» در بروجرد «ماسوا» نیز تلفظ میشود.