تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه آش بادمجان (ملایر)
گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را در قابلمهی مناسبی بریزید و همراه با 1 لیتر آب بپزید. آنگاه گوشت را ریش ریش كنید و كنار بگذارید. سپس لوبیاها و نخود را بخیسانید و بپزید. حالا پوست بادمجانها را بگیرید و خرد كنید و قدری نمك، رویشان بپاشید. پس از نیم ساعت، آنها را با هولهی كاغذی آشپزخانه خشك كنید و در روغن سرخ نمائید.
اكنون باقیماندهی آب را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. بلغور را به آن بیفزائید و بگذارید بپزد. اینك حبوبات پخته، گوشت، بادمجان، نیمی از پیازداغ و نیمی از نعناداغ را به آن بیفزائید و بگذارید آش بپزد و جا بیفتد. آنگاه كشك را درون آش بریزید و هم بزنید. حالا آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با باقیماندهی پیازداغ، نعناداغ و سیر داغ بیارائید.