تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
در قابلمهی مناسبی تا نیمه آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه لپهی خیسانده را بیفزائید و بپزید. سپس اسفناج، نمك، فلفل، زردچوبه و نیمی از نعناداغ را به آن بیفزائید.
حالا آرد برنج را در قدری آب سرد حل كنید و درون آش بریزید و پیوسته هم بزنید تا آش غلیظ شود. اینك نیمی از پیازداغ و آبغوره را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا 3 - 4 ملاقه از آش را در ظرفی بكشید و صبر كنید خنك شود. آنگاه تخممرغهای همزده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون شعلهی اجاق را خاموش كنید و مخلوط تخممرغی را درون آش بریزید و به سرعت هم بزنید. سپس اجاق را روشن كنید و 5 دقیقهی دیگر آش را بپزید.
حال آش را برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بكشید و با باقیماندهی نعناداغ و پیازداغ بیارائید.