آشپزباشی
عدس و لوبیا را بخیسانید. آنگاه آن را بپزید تا جائی كه كاملاً نرم شود. سپس در قابلمهی مناسبی، قرص عصاره را در آب داغ حل كنید و عدس و لوبیا را بیفزائید.
كلم را با قدری روغن، در تابهی مناسبی سرخ كنید و به مواد بالا بیفزائید و صبر كنید تا كاملاً بپزد. اینك قدری روغن در تابه بریزید و نعنا را اضافه كنید.
نیمی از آن را برای تزئین كنار بگذارید. سپس فلفل و زردچوبه را به بقیهی نعناداغ بیفزائید و همراه با پیازداغ، با آش مخلوط كنید.
در پایان، كشك را اضافه نمائید و آن را بچشید و در صورت نیاز نمك بیفزائید.
حالا آش را در كاسهی مناسبی بكشید، با كشك، نعناداغ و پیازداغ تزئین كنید و میل نمائید.
نكتهی خواندنی
كلم به خاطر داشتن آهن زیاد و آرسنیك یكی از غذاهای بسیار عالی برای سستی استخوان و مفید برای كم خونی است و به خاطر داشتن ویتامین A برای قوه بینائی مفید است.