آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
حالا پیاز را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود. سپس قارچ را با آبلیمو، نمک و روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
اینک در قابلمه مناسبی پیاز تفت داده را به همراه آرد روی حرارت 30 ثانیه هم بزنید، سپس عصاره را در آب گرم حل کرده و به آن اضافه کنید .
حالا قارچ، نمک و فلفل را افزوده و سوپ را پیوسته هم بزنید تا به جوش آید. اجازه دهید سوپ 5-8 دقیقه دیگر بپزید .
اکنون سوپ را در سوپخوری بریزید رویش نان تست قرار دهید و پنیر را روی نان بریزید و با حرارت گریل چند دقیقه آن را گریل کنید.