ماهنامه آشپزباشی - فاطمه درویش
طرز تهیه سوپ ماهی و ذرت
روغن را در قابلمه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا گرم شود. آنگاه ترهفرنگی، سيبزمینی و فلفل دلمهای را به آن اضافه كنيد و قدری تفت دهيد.
سپس آب مرغ را بيفزائيد و حرارت اجاق را زياد كنيد تا بجوش آيد. حالا حرارت اجاق را ملايم كنيد، ذرت را نيز به مواد بيفزائيد و اجازه دهيد سيبزميني بپزد.
اينك خامه و فیله ماهی را به مواد افزوده و 5 دقيقه ديگر آن را بپزد. سپس سوپ را در ظرف مناسبی بريزيد و با فلفل دلمهای، سيبزمینی و جعفری بيارائيد.