آشپزباشی - معصومه فلاحی
لوبيا و عدس را از ٢٤ ساعت قبل و بلغور را از ١٢ساعت قبل خيس کنید و برنج را از یک ساعت قبل بخیسانید.
حبوبات و بلغوررا جداگانه بپزید.
آنگاه آب گوشت را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بجوش آورید. حالا برنج را اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید.
سپس حبوبات پخته، بلغور و سبزی را بیفزائید و بگذارید سبزی بپزد.
اینک پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و بپزید. سپس آب انار را افزوده و آش را مخلوط کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.
حالا آش را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با دانههای انار و پیازداغبیارائید.