آشپزباشی – اعظم گلزار منش :
روشتهیه
قابلمة مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه روغن و پیاز را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود. حالا هویج و کرفس را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس پودر عصاره بره، آب گوجهفرنگی و مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید هویج و کرفس قدری بپزد. اینک نخود فرنگی، نمک، فلفل، ماکارانی و کدو را بیفزائید و با حرارت ملایم سوپ را بپزید. حالا سوپ را در ظرف مناسبی سرو نمائید.
خواص سبزیجات : فیبرهای موجود در سبزیجات سوپ به صورت خام میتوانند برای روده ها مشکل ساز شوند. اما پخته شدن این سبزیجات باعث میشود که فیبرهای آن برای افرادی که رودههای حساسی دارند قابل تحمل تر شوند. به این ترتیب سوپ یک غذای مغذی، زودهضم بوده و فیبرهای آن بدون ایجاد تحریک پذیری باعث تنظیم دفع میشود.