روشتهیه
کرفس، هویج و پیاز را با کره به مدت 10 دقیقه تفت دهید، سپس آب مرغ، نمک و فلفل را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید. مواد را به مدت دو ساعت روی حرارت ملایم قرار داده و بپزید. مواد پخته شده را در مخلوطکن، غذاساز یا بلندر ریخته و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود، در انتها شیر و خامه را به آن بیفزایید و گرم سرو کنید.
نکتهها
پتاژ، سوپ پوره شده است. در روش سنتی از طریق پخت طولانی مدت و همزدن مکرر به دست میآید. امروزه ماشینهای آشپزی این فرآیند را کوتاهتر کردهاند. بعضی از خورشها و حریرهها نیز از این روش تهیه میشوند. سابقه این روش پخت به سدههای میانه و به شمال فرانسه برمیگردد./ ن.ز.
میتوانید از برگهای کرفس نیز داخل سوپ استفاده کنید تا سوپ خوشرنگ شود.
پتاژها معمولاً به عنوان پیشغذا سرو میشوند. بدیهی است با توجه به ترکیب مواد اولیه که میتواند متغیر باشد؛ مصرف آن برای خردسالان، کودکان و کهنسالان آسان و مفید است./ ن.ز.