آشپزباشی - احمد سليمان امام :
روشتهیه
ابتدا لپه را بخيسانيد، و بپزيد. آنگاه روغن را در تابهي مناسبي بريزيد، پياز را بيفزائيد و روي اجاق تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. حالا پياز، فلفل دلمهاي و لپه را در كاسهي دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. سپس به ميزان لازم آب مرغ يا گوشت اضافه كنيد
و به مدت تقريبي 5 دقيقه، روي حرارت بجوشانيد. آبليمو را اضافه كنيد. اينك سوپ را در كاسهي مناسبي بريزيد، رويش را با جعفري تزئين كنيد و با قطعات نان تفت داده و ليموترش ميل نمائيد.
یادآوری : نان پيتا را به قطعات كوچك خرد كنيد، در تابهي مناسبي قدري كره يا روغن بريزيد و نانها را در آن تفت دهيد، تا برشته شود.