تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه آش کلم برگ:
گوشت را همراه با پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه بپزید و استخوانهایش را جدا كنید. سپس گوشت را بكوبید و با آبش كنار بگذارید.
حالا حبوبات و بلغور خیسانده را تا جائی بپزید كه كاملاًنرم شوند.
آنگاه نیمی از روغن را در تابه بریزید، كلم را بیفزائید و روی اجاق تفت دهید. قابلمهی مناسبی را تا نیمه آب كنید و روی اجاق بجوشانید.
اكنون كلم، حبوبات، گوشت و آبش را بیفزائید و بگذارید كلم بپزد. آنگاه باقیماندهی روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
فلفل و زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید و همراه با نیمی از نعناداغ و پیازداغ درون آش بریزید و پیوسته هم بزنید تا آش جا بیفتد.
حالا كشك را بیفزائید و آش را برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بكشید و با باقیماندهی نعناداغ و پیازداغ بیارائید.