تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بپزید و گوشت را نیز همراه با پیاز، فلفل، زردچوبه و به میزان کافی آب در قابلمه بریزید و بگذارید بپزد. آنگاه قابلمه دیگری را آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.
برنج را بیفزائید و بپزید. سپس سبزی را اضافه کنید و به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. حالا حبوبات را به جز لوبیا چشم بلبلی درون آش بریزید و پیوسته هم بزنید تا جائیکه حبوبات له شوند.
اینک گوشت را بکوبید و همراه با نیمی از پیازداغ و نعنا داغ به آش بیفزائید و بگذارید آش کاملا جا بیفتد. آنگاه نمک و فلفل و لوبیا چشمبلبلی را درون آش بریزید و 10 دقیقه دیگر آن را بپزید.
اکنون آش را برای پذیرائی در کاسه مناسبی بریزید و رویش را با نعنا داغ و پیاز داغ بیارائید.