Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 18:37

آش آبادان (آش صبحانه)

آش آبادان (آش صبحانه)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گوشت گردن گوسفند.................. 750 گرم

نخود (از شب قبل خیس‌کرده)............... 1 پیمانه

لوبیاسفید (از شب قبل خیس‌کرده)..................یک‌دوم پیمانه

عدس (دو ساعت قبل از پخت خیس‌کرده).................1 پیمانه

لپه باقلا زرد در صورت تمایل....................یک‌دوم پیمانه

پیاز....................3 عدد

ترخون خشک...................2 قاشق سوپ‌خوری

برنج نیم‌دانه ایرانی................1 پیمانه

تره خردشده....................500 گرم

ادویه گوشت...............1 قاشق سوپ‌خوری

نمک، فلفل، زردچوبه، فلفل قرمز و روغن................... به مقدارلازم

 

روش‌تهیه

گوشت را با یک پیاز درسته و کمی نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه گوشت بپزید (اواخر پخت دو تا سه پیمانه آب داشته باشد). گوشت را از استخوان بگیرید و ریش‌ریش کنید. نخود، لوبیا، عدس و باقلا زرد را بپزید (آب اول آن‌ها را دور بریزید). پیازها را خلالی کرده و سرخ نمایید. کمی روغن در قابلمه ریخته و یک قاشق سوپ‌خوری زردچوبه و ترخون اضافه کنید، سپس آب گوشت، گوشت، برنج، حبوبات پخته، یک‌دوم از پیازهای سرخ‌شده و تره را افزوده و آش را جا بیندازید، آش را هم بزنید تا ته نگیرد و روی آن را با پیازداغ، فلفل سیاه یا فلفل قرمز داغ (فلفل در روغن) تزیین نمایید.

 

نکته‌ها

این آش بیش‌تر برای صبحانه مصرف می‌شود.

روی این آش نعناع داغ ندارد.

می‌توانید با این آش کشک هم سرو کنید؛ ولی معمولاً این کار انجام نمی‌شود.

برچسب ها: آشطرز تهیه آشآش آبادان تعداد بازديد: 608 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است