روشتهیه
گوشت را با یک پیاز درسته و کمی نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه گوشت بپزید (اواخر پخت دو تا سه پیمانه آب داشته باشد). گوشت را از استخوان بگیرید و ریشریش کنید. نخود، لوبیا، عدس و باقلا زرد را بپزید (آب اول آنها را دور بریزید). پیازها را خلالی کرده و سرخ نمایید. کمی روغن در قابلمه ریخته و یک قاشق سوپخوری زردچوبه و ترخون اضافه کنید، سپس آب گوشت، گوشت، برنج، حبوبات پخته، یکدوم از پیازهای سرخشده و تره را افزوده و آش را جا بیندازید، آش را هم بزنید تا ته نگیرد و روی آن را با پیازداغ، فلفل سیاه یا فلفل قرمز داغ (فلفل در روغن) تزیین نمایید.
نکتهها
این آش بیشتر برای صبحانه مصرف میشود.
روی این آش نعناع داغ ندارد.
میتوانید با این آش کشک هم سرو کنید؛ ولی معمولاً این کار انجام نمیشود.