Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

سوپ سیرابی

سوپ سیرابی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سیرابی تمیز....................1 کیلوگرم

سرکه سفید...............یک‌سوم پیمانه

جوش‌شیرین (در صورت تمایل)................ 1 قاشق سوپ‌خوری

سیر، ریز خردشده.................5 حبه

روغن............کمی

آرد..............2 قاشق سوپ‌خوری

آب لیموترش...............1 عدد لیمو

زرده تخم‌مرغ..............2 عدد

کره..............2 قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل..............به مقدار لازم

 روش‌تهیه

ابتدا سیرابی را در سرکه، مقدار مناسبی آب و در صورت تمایل کمی جوش‌شیرین، به مدت یک ساعت بخیسانید. سپس شسته و در قابلمه به همراه آب و آب‌لیمو و سیر بگذارید تا خوب بپزد. بعد سیرابی را درآورده و ریز ریز خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفت دهید. در کاسه‌ای آرد، آب لیمو، زرده تخم‌مرغ و یک پیمانه آب را با هم مخلوط کنید، این مخلوط را روی حرارت به آب سیرابی اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا سوپ غلیظ شود و سپس سیرابی‌ها را اضافه کنید. در پایان کره را ذوب کرده و فلفل قرمز را در آن داغ کنید و هنگام سرو روی سوپ بریزید.

 

نکته‌ها

این سوپ، به آشپزخانه ترکیه تعلق دارد. در ترکیه ایشکمبه چورباسی نامیده می‌شود که شوربا یا سوپ شکمبه معنی می‌دهد. توصیه می‌کنم تهیه کرده و تفاوت آن با سیرابی متداول در ایران را تجربه کنید./ ن.ز.

در ترکیه اغلب این سوپ از سیرابی یــــا شکمبه گوساله تهیه می‌شود که نسبت به سیرابی گوســـــفند گوشت بیشتری دارد.

در ایران سیرابی شامل همه اجزاء جهاز هاضمه‌ی گوسفند از جمله نگاری، هزارلا، شیردان و سیرابی است. / ن.ز.

تصور عامه بر این است که سوپ سیرابی، مدرّ بوده و برای جهاز هاضمه مفید است. / ن.ز.

در ترکیه عثمانی، منقول از «سیاحتنامه‌ی اولیا چلبی»، آن را سوپ یا شوربای «ظرافت القباحات» می‌نامیده‌اند. / ن.ز.

برچسب ها: سوپپیش غذاسوپ سیرابی تعداد بازديد: 1072 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟