طرز تهیه سوپ سیب زمینی و فلفل دلمه ای
كره را در قابلمهای بریزید و روی اجاق ذوب كنید. آنگاه پیاز، هویج و فلفل را بیفزائید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا هویج و فلفل كمی نرم شوند. سپس قرص عصارهی سبزی را در آب حل كنید و به همراه ذرت و سیبزمینی به مواد قبلی اضافه كنید و با حرارت ملایم بجوشانید تا سبزیها بپزند. حالا یك پیمانه از مواد پخته را بردارید و كنار بگذارید. بعد باقیماندهی آن را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن نمائید تا سوپ، صاف و یكدست شود اكنون سوپ را به قابله برگردانید؛ شیر، نمك و فلفل را نیز به آن بیفزائید و به مدت 10 دقیقه سوپ را بجوشانید تا كمی غلیظ شود. اینك یك پیمانه از مواد كنار گذاشته را به سوپ اضافه كنید و آن را در كاسهی زیبائی بریزید و با پیازچه تزئین نمائید.