آشپزباشی - آرزو مقدم
پوست سیبها را بگیرید و ریز خرد کنید. آنگاه سیب، شکر قهوهای، کره و آب لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سیب بپزد و آبش کشیده شود.
سپس دارچین، جوز هندی و گردو را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
همینکه این مخلوط خنک شد، نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید.
اکنون نان لواش را به اندازه 5×15 سانتیمتر برش دهید و روی هر نان یک قاشق از مخلوط سیب و گردو بگذارید و مانند سمبوسه به شکل بقچههای مثلثی شکل بپیچید.
حالا سمبوسهها را در روغن داغ فراوان سرخ کنید و روی هوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.