Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 22 اسفند 1403 - 08:13

املت خرما

املت خرما

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم:

خرما: ۱۲ عدد
تخم‌مرغ: ۴ عدد

دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
کره آب شده: ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱. پوست خرماها را گرفته و به قطعات ریزتر خرد کنید.

۲. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی مناسب بشکیند و هم بزنید تا کمی پف کنند و یکدست شوند.

۳. دارچین، زعفران دم‌کرده و خرماهای ریز شده را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۴. کره را کف تابه بریزید و وقتی داغ شد، مایه املت را در آن بریزید.

۵. قبل از اینکه املت بافت سفتی پیدا کند حرارت را خاموش و صبحانه را سرو کنید.

نکته: می‌توانید از گردوی خردشده یا کنجد برای تزیین و مقوی‌تر شدن این املت استفاده کنید.

تعداد بازديد: 55 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است