روشتهیه
اين املت را بايد در ووك، يا ماهي تابهاي كه كاسهاي شكل است درست كنيد. براي آماده كردن مواد مياني ابتدا پياز نگيني خرد شده را در2 قاشق روغن تفت دهيد. وقتي پياز كمي نرم شد گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كرده تا حدي سرخ كنيد كه رنگ گوشت عوض شود. سپس به ترتيب فلفل دلمهاي خرد شده، سيرخردشده، گوجه فرنگي خرد شده را اضافه كرده مواد را هم بزنيد تا جايي كه آب گوجه فرنگي كشيده شود، حال پنير رنده شده و جعفري خرد شده را اضافه كرده مواد را از روي حرارت كنار گذاشته از ووك به ظرف ديگري منتقل كنيد، ووك را با دستمال كاغذي آشپزخانه تميز كنيد. تخممرغها را با آرد، شير، كمي نمك و فلفل خوب با همزن سيمي مخلوط كنيد. مجدداُ ووك يا ماهيتابه گود را كه هنوز گرم است روي حرارت قرار دهيد، دو قاشق روغن باقي مانده را به ظرف اضافه كنيد. وقتي روغن داغ داغ شد مخلوط تخممرغ را در وسط روغن بريزيد و ووك را كمي تكان دهيد تا بسته شود. وقتي تخممرغها كمي سفت شد آن را روي بشقاب تختي گذاشته مواد مياني را يك طرف آن قرار دهيد و سمت ديگر را روي آن برگردانده از وسط برش دهيد و با مواد مياني كنار ظرف تزئين كنيد. توجه داشته باشيد چون تخممرغ در ووك پخته شده خودش حالت بشقاب گود را دارد و قراردادن مواد در آن بسيار آسان است از داخل آن نميريزد.
یادآوری
ميتوانيد به جاي فلفل دلمهاي از فلفل سبز تند استفاده كنيد.
براي اين كه بدانيد روغن به اندازه لازم داغ شده است ميتوانيد يك تكه كوچك نان باگت را در روغن بياندازيد. اگر روغن داغ باشد نان فوراُ شروع به حركت در روغن ميكند.