Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:01

نان پنير و پپرونی

نان پنير و پپرونی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي حدود 1 لوف

آرد مخصوص نان  (آرد قوي)   400  گرم

نمك يك‌ قاشق چايخوري

شكر قهوه‌اي يا عسل  2 قاشق سوپخوري

آب ولرم  125ميلي‌ليتر (يك‌دوم پيمانه)

شير كم چرب ولرم   125 ميلي‌ليتر (يك‌دوم پيمانه)

پودر مايه خمير 7 گرم (حدود 2 قاشق چايخوري)

كره‌ي آبكرده 30 ميلي‌ليتر (2 قاشق سوپخوري)

پياز ریز خرد كرده 1 عدد کوچک

پنير چدار يا گودا (رنده كرده)  170 گرم

پپروني حدود 100 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

آرد، نمك و شكر را در كاسه مناسبي بريزيد و در وسط آن حفره‌اي بسازيد.

آن‌گاه آب، شير و مايه خمير را با هم مخلوط كنيد و آن را همراه با كره، درون آرد بريزيد و هم بزنيد تا مواد خمير شود.

سپس خمير را روي سطح آرد پاشيده، ورز دهيد و پياز را به آن بيفزائيد.

حالا دوباره خمير را ورز دهيد تا صاف و يكدست شود و آن را به شكل توپ درآوريد.

اكنون خمير را در كاسه چربكرده بگذاريد، رويش را بپوشانيد و در حدود يك ساعت، در دماي محيط نگه داريد تا حجمش دوبرابر شود.

آن‌گاه هواي داخل خمير را با فشار دست بگيريد و روي سطح آرد پاشيده، به اندازه‌ي 20 × 30 سانتيمتر، باز كنيد اينك پنير را رويش بپاشيد و ورقه‌هاي پپروني را روي پنير بچينيد.

سپس خمير را از عرض آن رول كنيد و دو سرش را به زير تا نمائيد تا پنير از خمير بيرون نريزد! حالا خمير را در قالب چربكرده به اندازه 5/12×5/22 سانتيمتر بگذاريد، رويش را بپوشانيد و بگذاريد حجم خمير دو برابر شود و قالب را پر كند.

اكنون با تیغ مخصوص و یا چاقوی تیز، برش‌هایی روی خمیر ایجاد کنید و  نان را به مدت تقريبي 40-45 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد.

برچسب ها: میان وعدهساندویچآشپزباشینان پنیرشور و شیریننان پنیر و پپرونیپپرونی تعداد بازديد: 1035 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است