آشپزباشی – اعظم گلزارمنش :
روشتهیه
سيني مناسب فر را با كره چرب كنيد و روغن را در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. آنگاه اسفناج را بيفزائيد و 2 دقيقه، تفت دهيد. سپس پنير فتا، پنير خامهاي، نمك و فلفل را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا تابه را از روي اجاق برداريد و كنار بگذاريد تا اين مواد، اندكي خنك شود. اكنون تخممرغ، جعفري و ريحان را افزوده و مخلوط كنيد. اينك فر را با دماي 190 درجة سانتيگراد گرم كنيد و يكي از خميرهاي فيلو را روي ميز كار بگذاريد و رويش كره بماليد.
آنگاه يك لاية ديگر از خمير فيلو را رويش بگذاريد و دوباره كره بماليد. به همين ترتيب، باقيماندة خمير فيلو را دو تا دو تا روي هم بگذاريد و بين آنها كره بماليد. حالا هر خمير را به مربعهاي 8 سانتيمتري ببريد و روي هر مربع، 1 قاشق چايخوري از ماية فراهم كرده، بگذاريد. سپس خمير را از گوشهها جمع كنيد و در سيني بچينيد. اكنون رويشان قدري كرة آبكرده بريزيد و به مدت تقريبي 15 دقيقه در فر بپزيد تا ترد و طلائي رنگ شود.
خواص پنیر
پنیر از خانواده ی لبنیات به حساب می آید ،در سراسر دنیا تعداد بسیار زیادی از انواع پنیر وجود دارد که پنیرهای مورد استفاده در ایران به چند نوع پنیر مانند پنیر لیقوان ، پنیر موتزارلا، پنیر فتا یا دانمارکی ختم شود. بخصوص پنیر شامل مواد مغذی فراوانی است که در شیر وجود دارد، مانند پروتئین، ویتامین، فسفر، مواد معدنی، فیبر و آهن که در ادامه این بخش از تغذیه و سلامت در نمناک به بررسی کامل تر آنها خواهیم پرداخت.