Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

تخم‌مرغ به‌سبك ‌تركي

تخم‌مرغ به‌سبك ‌تركي

shooroshirin

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 2  نفر

سير له كرده ............... 3 حبه

ماست چكيده........... 375 گرم (يك‌ونيم پيمانه)

نمك........... به ميزان لازم

آب............... 1 ليتر

سركه.............. 1 قاشق سوپخوري

نمك ...........1 قاشق چايخوري

تخم‌مرغ ............6 عدد

كره .............2 قاشق سوپخوري

پاپريكا  ..............1 قاشق چايخوري

آشپزباشی - فاطمه درویش :

 

روش‌تهیه

سير، ماست و نمك را در كاسه‌ي مناسبي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. آن‌گاه آب، سركه و يك قاشق چايخوري نمك را در قابلمه بريزيد و روي اجاق بجوشانيد. سپس حرارت اجاق را ملايم كنيد و تخم‌مرغ‌ها را يكي يكي بشكنيد و با فاصله، در آب در حال جوش بيندازيد و بپزيد. اينك تخم‌مرغ‌هاي پخته را براي پذيرائي، در ظرف مناسبي بگذاريد. كره را آب كنيد و پاپريكا را به آن بيفزائيد و قدري تفت دهيد. اكنون مخلوط ماست را روي تخم‌مرغ‌ها بريزيد و با سس كره و پاپريكا، آن را بيارائيد.

برچسب ها: تخم مرغتخم مرغ ترکیطرز تهیه تخم مرغ ترکی تعداد بازديد: 807 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است