آشپزباشی - فاطمه درویش :
روشتهیه
سير، ماست و نمك را در كاسهي مناسبي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. آنگاه آب، سركه و يك قاشق چايخوري نمك را در قابلمه بريزيد و روي اجاق بجوشانيد. سپس حرارت اجاق را ملايم كنيد و تخممرغها را يكي يكي بشكنيد و با فاصله، در آب در حال جوش بيندازيد و بپزيد. اينك تخممرغهاي پخته را براي پذيرائي، در ظرف مناسبي بگذاريد. كره را آب كنيد و پاپريكا را به آن بيفزائيد و قدري تفت دهيد. اكنون مخلوط ماست را روي تخممرغها بريزيد و با سس كره و پاپريكا، آن را بيارائيد.